Piese auto din dezmembrări

Depozit piese auto din dezmembrari

MATEROM Dezmebrări

Materom Dezmembrări a fost punctul de plecare, în 1998, pentru ce înseamnă astăzi grupul MATEROM. Materom Dezmembrări reprezintă unul din pionierii firmelor de dezmembrari din Romania. Ne mândrim cu o experiență de peste 20 de ani, crescând an cu an și aspirând să devenim cei mai buni.

Fiecare piesă ce ajunge pe mâna noastră este originală, provenită din mașini dezmembrate la sediul Materom. La noi găsiți diverse piese de schimb într-o stare tehnică foarte buna, îndeplinind condițiile calitative, fără a pune în pericol siguranța circulației rutiere.


   PIESE AUTO TESTATE

   STARE PERFECTĂ DE FUNCȚIONARE

   GARANȚIE ȘI POSIBILTATE RETUR

Magazin ONLINE

Echipa de consilieri tehnici, e gata să vă raspundă la orice întrebare. Sunt aici pentru a vă ajuta să faceți o identificare corectă, potrivită pentru fiecare mașină.

Magazin în Târgu Mureș

Magazinul și depozitul principal este situat în Târgu Mureș. Dispunem de un stoc de peste 1.000.000 de piese auto, dezmembrate, testate și depozitate în cele mai bune condiții.

500

mașini dezmembrate anual

1.000.000

piese auto în stoc

180

piese auto vândute zilnic

Spre magazin ONLINE

Piese auto din dezmembrări pentru mașina ta.

Accesează site-ul Materom dezmembrări, iar cu ajutorul motorului de căutare vei reuși să identifici cu precizie piesele auto potrivite pentru mașina ta. Consilierii tehnici te vor contacta, vor verifica compatibilitatea produsului, iar acesta va fi livrat în cel mai scurt timp posibil.